۴۴۱۰۲

پشتیبانی سخت افزاری از رایانه های شخصی و لوازم جانبی سخت افزاری در کل سازمان

۴۴۱۰۲-p

۴۴۱۰۳

نصب، پشتیبانی و آموزش نرم افزراهای مورد نیاز سازمان

۴۴۱۰۳-p

۴۴۱۰۴

اتصال کامپیوترها به شبکه داخلی سازمان

۴۴۱۰۴-p

۴۴۱۰۵

هماهنگی برای نقل و انتقال سیستم های کامپیوتری و تجهیزات جانبی در داخل سازمان

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

۴۴۱۰۵-p

۴۴۱۰۶

بازبینی دوره ای کامپیوتر ها و رفع اشکالات موجود

۴۴۱۰۶-p

در زیر دو فرایند تأمین و توزیع سخت افزار و تهیه و اصلاح شناسنامه و فرایند پشتیبانی سخت افزاری را که از فرایندهای این اداره می باشد و با هم در ارتباط هستند یعنی در فرایند پشتیبانی سخت افزاری فرایند تأمین و توزیع سخت افزار و تهیه و اصلاح شناسنامه صدا زده شده بصورت نمونه مورد بررسی قرار می دهیم:
شکل ۴-۹: فرایند (۴۴۱۰۱-p)تأمین و توزیع سخت افزار و تهیه و اصلاح شناسنامه

شکل ۴-۱۰: فرایند(۴۴۱۰۲-p) پشتیبانی سخت افزاری
۴-۷تجزیه و تحلیل اطلاعات و پیاده سازی مدل
همانگونه که شرح داده شد این پژوهش در جهت پیاده سازی طرح جامع فناوری اطلاعات برای اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات کتابخانه ملی می باشد و از آنجا که بررسی کامل فرایندها و سرویس های مورد نیاز این اداره کل، پروژه بسیار زمان بری است، لذا تنها به بررسی و تحلیل دو نمونه از فرایندهای اداره خدمات رایانه اداره کل اکتفا کرده و بررسی و تحلیل سایر فرایندها را به پژوهشگران آینده واگذار می کنیم.
در این پژوهش دو فرایند زیر مورد بررسی قرار خواهد گرفت:
فرایند تأمین و توزیع سخت افزار و تهیه و اصلاح شناسنامه
فرایند پشتیبانی سخت افزاری
می بینیم که فرایند تامین و توزیع سخت افزار یک سرویسی است که بعد از آماده سازی در فرایند پشتیبانی سخت افزار نیز صدا زده شده، در واقع این سرویس به عنوان یک core یا سرویس مشترک محسوب می شود که بعد از پیاده سازی چندین بار به کار خواهد رفت. پس مدل سرویس مورد نیاز آن را طراحی کرده و بعد از مقایسه با فرایند تأمین و توزیع سخت افزار و تهیه و اصلاح شناسنامه گروه تولید سرویس ها اقدام به ایجاد این سرویس می کنند. سپس سرویس را در انبار سرویس ها ذخیره کرده و در جاهای مناسب آن را فراخوانی می کنیم. در قدم بعد اقدام به طراحی و تولید سرویس پشتیبانی سخت افزاری می کنیم اما در این سرویس از انبار سرویس ها فرایند تأمین و توزیع سخت افزار و تهیه و اصلاح شناسنامه را فراخوانی کرده و در جای مناسب به کار می بریم.
نتیجه گیری و پیشنهادها
۵-۱- جمع بندی و یافته‌های تحقیق
همانگونه که در فصول قبل گفته شد، اکثر سازمانها در مواجه با فناوری اطلاعات غافلگیر شده، بنا به ضرورت و بدون برنامه ریزی دقیق به استقرار سیستمهای اطلاعاتی و فناوری اطلاعات پرداخته اند. به تدریج بخشهای مختلف به جزیره های اطلاعاتی که مستقیماً به طراحی، تجهیز، بهره برداری و پشتیبانی سیستمهای اطلاعاتی خود اقدام می نمایند تبدیل شده اند که موجب تعامل نامناسب بین بخشهای سازمان، افزایش دوباره کاری، عدم هماهنگی توسعه فناوری اطلاعات با اهداف کلان و استراتژی سازمان و … شده است. این مضرات سازمانها را به فکر واداشته که این جزایر سرگردان و پراکنده را تحت یک نظام واحد سازماندهی کرده و برای فناوری اطلاعات در سازمان خود برنامه جامعی تدوین و پیاده سازی نمایند.
در این تحقیق ابتدا مروری بر کل رویکردهای موجود طراحی برنامه جامع فناوری اطلاعات داشته، فهرستی از آنها به همراه نقاط قوت و ضعف هر کدام تهیه شد، سپس به کمک ابزار مصاحبه با خبرگان و کارشناسان رویکرد اصلی معماری سرویس گرا که مناسب سازمان های خدماتی انتخاب گردید. همانگونه که در فصول قبل گفته شد استفاده از معماری سرویس گرا مزایای زیر را به همراه خواهد داشت:

هم راستای کسب و کار سازمان است.
هم موضوعی فنی است و هم نوعی سبک تفکر است.
مبتنی بر اتصال سست است و از پیام رسانی استفاده می کند.
قادر به ساخت سیستم های ترکیبی است.
از مولفه های قابل استفاده مجدد(سرویس) تشکیل شده است.
مهمترین دستاورد آن انعطاف پذیری و چابکی فناوری اطلاعات در برابر تغییرات حرفه است.
زیرساخت ارتباطی برای این معماری می بایست مستقل از پروتکل های لایه های زیرین باشد.
از طرفی نیز استفاده از معماری سرویس گرا نسبت به کل رویکردهای گذشته مزایایی را به همراه می آورد که در جدول زیر فهرست شده است:
جدول ۵-۱: مقایسه میان ویژگیهای معماری سرویس گرا با رهیافت های گذشته

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...