راهنمای ﻧﮕﺎرش ﻣﻘﺎﻟﻪ ﭘﮋوهشی در مورد بررسی عوامل مؤثر بر ... - منابع مورد نیاز برای پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
کولموگروف- اسمیرنوف
۱۳۲/۱
سطح معنی داری
۱۵۴/۰
باتوجه به خروجی جدول ۴-۶ برای تعلق سازمانی ( ۱۵۴/۰ < P– value) می باشد بنابراین فرض H0 پذیرفته خواهد شد و فرض H1 حاکی از نرمال نبودن داده ها رد خواهد شد در نتیجه با توجه به اینکه مقدار سطح معنی داری از ۰۵/۰ بیشتر می باشد در نتیجه فرض نرمال نبودن داده ها را می توان رد کرد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۴-۴-۲ – بررسی خطی بودن ارتباط متغیر وابسته با متغیرهای مستقل
به دلیل اینکه برای آزمون فرض های خود از رگرسیون خطی استفاده می کنیم بنابراین رابطه باید از نوع خطی باشد، برای آزمودن خطی بودن رابطه از نمودار پراکنش متغیرهای مستقل و وابسته در مقابل یکدیگر استفاده می کنیم. در این نمودار باید بتوان از نقاط پراکنده شده یک خط عبور داد تا بتوان خطی بودن رابطه دو متغیر را تأیید کرد.
نمودار شماره ۴-۱ بررسی ارتباط خطی میان متغیرها
همانطور که در نمودار ۴-۱ ملاحظه می شود ارتباط میان متغیرها از نوع خطی می باشد در نتیجه می توان از روش رگرسیون خطی استفاده نمود.
۴-۴-۳ – بررسی نرمال بودن خطا ها
یکی دیگر از مفروضات در نظر گرفته شده در رگرسیون این است که خطا ها دارای توزیع نرمال با میانگین صفر باشند. بدیهی است در صورت عدم برقراری این پیش گزیده، نمی توان از رگرسیون استفاده کرد.
بنابراین، با برقرار بودن این پیش گزیده، می توان از رگرسیون در خصوص رابطه متغیرهای مستقل و متغیر وابسته استفاده کرد. هیستوگرام یا نمودار p-p باقی مانده برای بررسی فرض نرمال بودن عبارت خطا مورد استفاده قرار می گیرد. شکل هیستوگرام تقریبا باید از شکل منحنی نرمال تبعیت کند (افشانی و دیگران، ۱۳۸۸).
نمودار ۴-۲ معروف به کاغذ نرمال نیز نوعی آزمون نرمال بودن است که اگر داده ها متعلق به نمونه ای از یک جامعه نرمال باشند، انتظار می رود که نقاط نزدیک یک خط مستقیم پراکنده شده باشند و چنانچه نمودار نشان می دهد داده ها از خط مستقیم دارای انحراف نیستند در نتیجه داده ها نرمال هستند.
نمودار شماره ۴-۲ نمایشگر نوع توزیع خطاها برای فرضیه اول
نمودار شماره ۴-۳ نمایشگر نوع توزیع خطاها برای فرضیه دوم
نمودار شماره ۴-۴ نمایشگر نوع توزیع خطاها برای فرضیه سوم
نمودار شماره ۴-۵ نمایشگر نوع توزیع خطاها برای فرضیه چهارم
نمودار شماره ۴-۶ نمایشگر نوع توزیع خطاها برای متغیر وابسته
باقی مانده ها در نمودار p-p باید تابع خط ۴۵ درجه باشند. نمودار p-p فرضیه نرمالیته را نقض نمی کند (افشانی و دیگران، ۱۳۸۸).
نمودار شماره ۴-۷ هیستوگرام توزیع نرمال استاندارد خطاها برای فرضیه اول
نمودار شماره ۴-۸ هیستوگرام توزیع نرمال استاندارد خطاها برای فرضیه دوم
نمودار شماره ۴-۹ هیستوگرام توزیع نرمال استاندارد خطاها برای فرضیه سوم
نمودار شماره ۴-۱۰ هیستوگرام توزیع نرمال استاندارد خطاها برای فرضیه چهارم
نمودارهای فوق، به بررسی نرمال بودن خطاها به عنوان یکی دیگر از مفروضات رگرسیون می پردازد طبق این فرض می باید، خطاها دارای توزیع نرمال با میانگین صفر باشند. به عبارت دیگر Mean=0و std.Dev=1 باشد. که طبق نمودار فوق مشاهده می شود مقدار میانگین نزدیک به صفر و انحراف معیار نیز نزدیک به یک می باشد که در سمت راست نمودارها نشان داده شده است. با توجه به این نمودارها فرض نرمال استاندارد بودن خطا ها تایید می گردد.
قبل از بررسی نتایج آزمون رگرسیون به بررسی اجمالی ارتباط بین متغیرها توسط آزمون همبستگی اسپیرمن می پردازیم که نتایج ان در صفحه بعد و در جدول۴-۷ آورده شده است.
جدول۴-۷ نتایج آزمون همبستگی بین متغیرها
تعلق سازمانی
ارزیابی مناسب عملکرد
پرورش و بهبود
شرایط محیط کار
مشارکت در تصمیم گیری
مدل
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1401-04-15] [ 05:59:00 ب.ظ ]
|