+

۰۲۰۱/۰

۹۹۷۶/۳

۰۰۰۱/۰

AR(1)

۳۳۳۲/۰

۳۶۶۷/۷

۰۰۰۰/۰

F=0957/33 F(P-Value)= 0000/0 DW= 0921/2 R2=.8408/0 ADJR2=.8154/0

همانطور که از جدول شماره ۴-۳ مشاهده می­ شود ، آماره F بدست آمده در مدل فوق در سطح اطمینان ۹۹/۰ معنی دار است، بنابراین کل مدل از لحاظ آماری معنادار است. جهت از بین بردن مشکل خودهمبستگی بین خطا های مدل از وقفه بهینه یک استفاده گردیده است. آماره دوربین- واتسون مقدار ۰۹/۲ را نشان می دهد، که بیانگر عدم وجود خودهمبستگی بین خطاهای مدل است. معیار ضریب تعیین تعدیل شده نیز نشان دهنده این است که ۸۱ درصد از تغییرات در بازده غیرعادی توسط متغیر های مستقل وارد شده در مدل تبیین می­گردد.

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

همانطور که از جدول شماره ۴-۳ مشاهده می­ شود ، آماره t بدست آمده برای متغیر نسبت بدهی ها به جمع کل بدهی ها و حقوق صاحبان سهام بر اساس ارزش دفتری برابر با ۸۸/۲- می­باشد. با توجه به (p-value) بدست آمده (۰۰۴۱/۰) که مقدار آن کمتر از ۰۱/۰ می­باشد، فرضیه اول تحقیق در رابطه با بازده غیر عادی تائید می­گردد. به عبارت دیگر رابطه معنی داری بین نسبت بدهی ها به جمع کل بدهی ها و حقوق صاحبان سهام بر اساس ارزش دفتری و بازده غیر عادی وجود دارد. بنابراین می توان اینگونه تفسیر کرد که هر چه نسبت بدهی ها به جمع کل بدهی ها و حقوق صاحبان سهام بر اساس ارزش دفتری بالا تر رود، بازده غیر عادی نیز پایین می آید. یکی از دلایل وجود این رابطه می توان عایدی بستانکاران و اعتباردهندگان شرکت از میزان بازدهی شرکت عنوان کرد، بدین معنی که هر چه میزان نسبت اهرمی بالاتر رود، اعتباردهندگان سهم بیشتری از بهره را دریافت می نمایند و به همان نسبت میزان سودی که به سهامداران تعلق می گیرد کمتر می شود.
۴-۴-۲- نتایج حاصل از آزمون فرضیه فرعی۲
این فرضیه رابطه بین ساختار سرمایه و بازده غیر عادی را به طریق دیگری مورد آزمون قرار می دهد. فرضیه­ صفر و فرضیه­ جانشین به صورت زیر مطرح می­گردد.
H0a2: بین نسبت بدهی های بلندمدت به حقوق صاحبان سهام بر اساس ارزش دفتری و بازده غیر عادی در هر صنعت رابطه معناداری وجود ندارد.
H1a2: بین نسبت بدهی های بلندمدت به حقوق صاحبان سهام بر اساس ارزش دفتری و بازده غیر عادی در هر صنعت رابطه معناداری وجود دارد.
نتایج حاصل از آزمون چاو و آزمون هاسمن برای مدل مورد استفاده در آزمون فرضیه بالا در جدول ۴-۴ ارائه گردیده است.
جدول ۴-۴: نتایج انتخاب الگو برای آزمون مدل مورد استفاده در آزمون فرضیه فرعی ۲

نوع آزمون

آماره آزمون

مقدار آماره آزمون

درجه آزادی

P-Value

آزمون چاو

F

۹۹۳۸۹۲/۴

(۷۵،۸)

۰۰۰۱/۰

آزمون هاسمن

۸۹۶۱/۴۲

۶

۰۰۰۰/۰

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...